Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Rowena Beaty

Βιογραφικό

Η Rowena Beaty γεννήθηκε στην επαρχεία της στη βόρεια Αγγλία. Σπούδασε στο Λονδίνο και αργότερα έζησε στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη. Επιστρέφοντας στην Αγγλία σπούδασε σχέδιο, ζωγραφική και χαρακτική στο Μάντσεσταρ. Ξεκίνησε τη γλυπτική σε πέτρα το 1990. Πλέον εργάζεται στο στούντιο που έχει φτιάξει στον κήπο της, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών, όπως αμμόπετρα, ασβεστόλιθο και άλλους τοπικούς λίθους.

Το Μάη του 2012 η Rowena Beaty ήρθε στη Νάξο για να δουλέψει με το Ναξιακό Μάρμαρο. «Η Πρώιμη Ελληνική τέχνη υπήρξε σημαντική έμπνευση για τη δουλειά μου» λέει η Rowena και συνεχίζει «Μπόρεσα να δουλέψω στον Κυνίδαρο, στην καρδιά της εξορυκτικής δραστηριότητας του μαρμάρου και είχα την ευχαρίστηση να ανακαλύψω από πρώτο χέρι την ποιότητα του όμορφου Ναξιακού μαρμάρου και τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού».

 
Portfolio
2009 2009 2009 2009 2009 2009