Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Πειραματικό Θέατρο Σκιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου (2011)

Πειραματικό Θέατρο Σκιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου (2011)

Το Κουκλοθέατρο ParaMana ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να παντρέψει το παραδοσιακό κουκλοθέατρο με τις νέες και καινοτόμες τεχνικές που το διέπουν. Από το 2007 συνεργάζεται με το εργαστήριο θεατρικών κατασκευών Pupp-art όπου μαζί διοργανώνουν εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας για ενήλικες και παιδιά, αλλά και αναλαμβάνουν την κατασκευή θεατρικής κούκλας, μάσκας, σκηνικών και αντικειμένων για άλλους θιάσους. Το κουκλοθέατρο ParaMana δημιουργεί παραστάσεις για ενήλικες αλλά και για παιδικό κοινό, στο δρόμο και στο θέατρο και μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τρεις παραστάσεις για ενήλικο κοινό: Femme Squelette, ‘02-02’ και Το Κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το Μισοφέγγαρο.

Η τελευταία αυτή παράσταση φιλοξενήθηκε στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου με την υποστήριξη της “Αφοί Καρποντίνη – Ναξιακά Μάρμαρα Ο.Ε.”.

Επισκεφθείτε το διαδυκτιακό τόπο του Κουκλοθέατρου ParaMana  για περισσότερες λεπτομέρειες.

« Πίσω στις Δράσεις