Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

AXIA FESTIVAL (2010)

AXIA FESTIVAL (2010)

Από το 2010 η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ – ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ο.Ε.” είναι υποστηρικτής του AXIA FESTIVAL-Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής, Τέχνης και Λόγου.

Το AXIA FESTIVAL-Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής, Τέχνης και Λόγου, προτείνει μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πανέμορφο νησί της Νάξου και παρουσιάζει ένα μυσταγωγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, ποίηση και τέχνη.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο έγκριτος μουσικολόγος και Πρόεδρος του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας και διοργανωτές οι εξαίρετοι κεραμίστες Katharina Bolesch και Alexander Reichardt.

Ένας από τους κεντρικούς άξονες του Φεστιβάλ ήταν και η αναδρομική έκθεση του διακεκριμένου αρχιτέκτονα John Amarantides, για χρόνια στενού συνεργάτη του κορυφαίου Αμερικανού αρχιτέκτονα Frank Lloyd-Wright.

Ανάμεσα στους διάσημους σολίστ που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ είναι οι πιανίστες Ray Luck και Βασίλης Βαρβαρέσος, η υψίφωνος Κατερίνα Οικονόμου, ο φλαουτίστας Πέτρος Στεργιόπουλος, ο κιθαρίστας Αθανάσιος Τσίτσαρης, ο πιανίστας Μιχάλης Χαλκιόπουλος, η πιανίστα Γεωργία Λαζαρίδου, η υψίφωνος Μάρια Ντεβιτζάκη και ο βιολονίστας Ιωάννης Αγρανιώτης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 16 Αυγούστου στο Χαλκί, ενώ στις 18 Αυγούστου θα δώθηκε μεγάλη μουσική συναυλία-Gala στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης, που στεγάζεται στο Δημαρχείο της Νάξου.

Επισκεφθείτε το διαδυκτιακό τόπο του «AXIA FESTIVAL» για περισσότερες λεπτομέρειες.

« Πίσω στις Δράσεις