Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

“Συναντήσεις” Έκθεση Γλυπτικής της Όλγας Πλαστήρα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Κρακοβίας – Πολωνία (2011)

“Συναντήσεις”  Έκθεση  Γλυπτικής της Όλγας Πλαστήρα στην  Παιδαγωγική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Κρακοβίας – Πολωνία (2011)

Από 18 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιείται η Έκθεση Γλυπτικής της Όλγας Πλαστήρα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Κρακοβίας – Πολωνία. Με την υποστήριξη και της “Αφοί Καρποντίνη – Ναξιακά Μάρμαρα Ο.Ε.” εκτίθενται έργα από μάρμαρο, μπρούτζο, κεραμικά και μονοτυπίες.

"Είναι μια προσωπική Πορεία διείσδυσης στο μακρινό παρελθόν χιλιετηρίδων και εκ νέου ανάδυσης.

Ακροβατώ ανάμεσα στη φιγούρα και την μη φιγούρα, στο σώμα και στο μη σώμα, στο ιερό και στο καθημερινό, στο δυνατό και στο αδύνατο, στα σημάδια της φύσης και στα σημάδια τα ανθρώπινα, στο «είναι» και στο μη «είναι» σκαλίζω μέσα από την ψυχή μου να βρω την ψυχή στον κόσμο που με περιβάλλει.

Ένα προσωπικό Ιερό, ένα Θυσιαστήριο είναι ο Δρόμος μου που εμψυχώνει μορφές.

Τα έργα μου προέρχονται από την Φύση και καταλήγουν στην Φύση γιατί ανήκουν, αναπνέουν σ’ αυτήν."

Όλγα Πλαστήρα

« Πίσω στις Δράσεις