Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Tom von Kaenel

Ο Tom von Kaenel, γλύπτης και ζωγράφος, γεννήθηκε στην Ελβετία το 1961. Από την παιδική του ηλικία αφιερώθηκε στην τέχνη. Η επιθυμία του να φέρει ομορφιά στον κόσμο αποτελεί την έμπνευση, το κίνητρο και και την πηγή για τη δημιουργία των έργων του.

Ήδη από την εκπαίδευσή του ως τεχνικός συντάκτης και αργότερα ως καθηγητής εικαστικού σχεδίου ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και τα τρισδιάστατα έργα. Ο Tom von Kaenel έχει εκθέσει έργα του σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Για επτά χρόνια εκπροσωπήθηκε από την Galerie Ute Barth στη Ζυρίχη.

Σήμερα ζει και εργάζεται στη Νάξο. Τα πάντα στο περιβάλλον του εμπνέουν και μορφοποιούν τα έργα του. Δημιουργεί αντικείμενα και γλυπτά από Ναξιακό μάρμαρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και έργα, ανατρέξτε στον προσωπικό του δικτυακό τόπο.

Portfolio
Marbre – 2012 Marbre – 2012 Marbre – 2012 Marbre – 2012 Marbre – 2012 Marbre – 2012